SAP Fieldglass integration

Med SAP Fieldglass får du et Vendor Management Systemt (VMS), som skaber synlighed over din eksterne arbejdskraft. Sikre en agil virksomhedsstruktur med en fremtidsfokuseret platform, der kan håndtere hele processen.

Få synlighed over dine omkostninger til ekstern arbejdskraft 

Ved du, hvor meget du bruger på eksterne ressourcer? Med SAP Fieldglass får du nemt og hurtigt et større overblik over udgifter. SAP Fieldglass er verdens største Vendor Management System (VMS), som kan bidrage til at digitalisere dine forretningsprocesser. Løsningen giver dig mulighed for at nedskære omkostninger, forbedre kvaliteten af det udførte arbejde og blive mere effektiv på det globale marked. Med SAP Fieldglass får du et managementsystem, som giver dig mulighed for at finde de rette medarbejdere til specifikke arbejdsopgaver.

Kontakt mySupply

Øg din virksomheds fleksibilitet 

Vidste du, at gennemsnitligt repræsenterer den normale arbejdsstyrke 58%, hvor de resterende 42% dækker eksterne ressourcer i en virksomhed? Det vil sige, at virksomheder i dag hyrer eksterne arbejdere i langt højere grad end tidligere. På nutidens marked er det derfor vigtigt at være fleksibel, hvilket SAP Fieldglass giver mulighed for.

Læs mere om fordeling af arbejdskraft

Hvad kan SAP Fieldsglass gøre for din virksomhed?

  • Automatisering af hele processen.
  • Synlighed over den eksterne arbejdskraft.
  • Overholdelse af lokale og nationale love.
  • Fremtidssikrer virksomhedens tilgang til håndtering af arbejdskraft.
  • Sikrer en ensartet on-boarding og off-boarding proces.
Kontakt mySupply og få et tilbud

Jeg vil gerne ringes op

Ja, tak. Jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.